A weboldal cookie-kat használ a lehető legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Wellness & Fitness

Érezzük jól magunkat a bőrünkben! A wellness egy életfilozófia, mely megtanít minket arra, hogyan fordítsunk kellő figyelmet testünk és lelkünk szükségleteire.

Szauna  - 1.000,-Ft/fő/óra
A szaunát éveken át az energia és az egészség jelentős forrásaként tartották számon. Az egészségre gyakorolt hatása vitathatatlan: javul a bőr állapota, rugalmassága. Növekszik a felső hámréteg tisztulása. A faggyúmirigyek kiürülnek, emellett rendkívüli módon segíti az ellenálló képesség javulását.

Pezsgőfürdő - 800,-Ft/fő/30perc
Élvezze a relaxációs pezsgőfürdőnk nyújtotta felfrissülés élményét szállodánkban. A pezsgőfürdő stresszoldó hatású, enyhíti az ízületi fájdalmakat és a hátfájást, regenerálja az izmokat, serkenti a vérkeringést.

Sókamra - ingyenes
Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a légzőszerv - rendszerre. A sókamra klímája fokozza a légzőszervek aktivitását, az öntisztulást, nyákoldó hatása van, így enyhülnek illetve megszűnnek a gyulladásos (pl. arcüreg, homloküreg-gyulladás) és hurutos betegségek.

Konditerem - ingyenes
Konditermünket bármikor térítésmentesen igénybe veheti (bordásfal, kerékpár, taposógép, futópad, ping-pong asztal)